Gratis Forum Registreren

Gratis forum registreren op Gratis Forums

Hier kan je een gratis forum registreren op Gratis Forums. Vraag alleen een forum aan als je serieus gebruik van wilt gaan maken. Na het invullen en verzenden van het onderstaande aanvraagformulier volgt er een ontvangstbevestiging. Controleer dus ook je Spamfolder. Mocht je deze bevestiging na 10 minuten nog niet hebben ontvangen mail ons op [email protected] het kan zijn dat je provider onze e-mail blokkeert. Als de opgegeven informatie klopt gaat systeembeheer over tot het aanmaken van je forum en krijg je een bericht met hierin je toegangsnaam en wachtwoord van je nieuwe gratis forum (dit kan 24 uur duren). Als je binnen 24 uur niets hebt ontvangen is je verzoek afgewezen mogelijk omdat de opgegeven registratie informatie niet klopte.

Algemene Meldingen:

 • 18-10-2021 Stichting Lucifer beschikt momenteel over onvoldoende middelen om aan nieuwe aanvragen  voor gratis forums te voldoen. De huidige stand van onze beschikbare middelen is live te volgen op onze algemene donatie pagina: https://doneer.stichtinglucifer.nl Indien je een forum wenst voor een stichting of vereniging dan kan dit eventueel via een aparte aanvraag alsnog via Stichting Lucifer geregeld worden maar hieraan kunnen kosten aan verbonden zijn. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met  bestuur @ stichtinglucifer.nl
 • 23-03-2020 Wegens de COVID-19 uitbraak en gebrek aan middelen zijn we genoodzaakt nieuwe aanmeldingen niet meer in behandeling te nemen.
 • 28-12-2019 Beperkte aanvragen mogelijk wegens capaciteitsproblemen.
 • 30-12-2016 Vraag alleen een forum aan als je deze daadwerkelijk gaat gebruiken, we behouden het recht om een forum niet aan te maken als het vermoeden bestaat dat deze niet gebruikt zal worden. Ons systeembeheer werkt op vrijwillige basis en het komt de laatste tijd te vaak voor dat forums onbeheerd vollopen met spam.
 • 19-9-2016 We kunnen helaas niet reageren op mail vanaf @telfort.nl adressen, de mailserver van telfort weigert onze mail. Wilt u toch mail ontvangen van ons dan kan u als klant uw beklag doen bij [email protected] Wij kunnen verder weinig ondernemen aan de overijverige anti-spam filters van uw provider. We zullen dan ook geen gratis forum voor u kunnen aanmaken.
 • 4-8-2017 We kunnen helaas geen diensten leveren naar sommige mail adressen wegens hun spamfiltering systeem, waaronder aol.com, als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen is de kans groot dat je bij een provider zit wat we niet kunnen ondersteunen.

  Jouw naam (verplicht)

  Jouw e-mail (verplicht)

  Jouw telefoon (verplicht)

  Categorie (verplicht)

  Gewenste forum naam (verplicht)  Vergeet niet .gratisforums.org achter je gewenste naam te plaatsen. Te lange namen, ongewenste spam namen, namen met speciale tekens of extra puntjes worden handmatig zonder bericht of soms automatisch met foutmelding afgewezen.

  Vinkje aan om akkoord te gaan met de privacy verklaring en algemene voorwaarden. En dat wij de bovenstaande gegevens mogen verwerken conform de AVG, deze gegevens zijn nodig om je een inlognaam en wachtwoord toe te sturen. En je forum te kunnen registreren. Om je email adres te maskeren gebruiken we een anonieme alias.

  Vinkje aan als je intentie om dit forum aan te laten maken bedoeld is voor daadwerkelijk gebruik. Het kost immers veel vrijwilligerstijd om een gratis beveiligd forum aan te maken.

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Algemene Voorwaarden:
  1. Iedere forumhouder zal de copyright van derden respecteren en zal de inhoud op zijn of haar forum controleren dat deze geen rechten van anderen zal schenden.
  2. Het gebruik van je forum voor reclame doeleinden en deze via Spam te adverteren of je eigen gebruikers te Spammen met ongewenste berichten en e-mail via het forum systeem is ten strengste verboden. Bij klachten behouden wij het recht om je forum diensten op te schorten ook als dit door een van je aangestelde moderators is gedaan.
  3. Schade die vloeit uit het gebruik van een gratis forum bij GratisForums.org zijn altijd voor de rekening van de forumhouder.
  4. GratisForums.org is een best economical effort dienst en kan verder niet verantwoordelijk worden gesteld voor server storingen en/of verlies van forum data.
  5. Een aanvraag indienen is geen garantie dat we de dienstverlening kunnen of gaan verlenen, het aanmaken van een forum kost immers vrijwilligers werk en server capaciteit die helaas niet altijd beschikbaar is. Dit is een gesponsorde dienstverlening van Stichting Lucifer.
  6. GratisForums mogen alleen in de Nederlandse of Engelse Taal worden aangemaakt. Andere talen zijn niet toegestaan.
  7. GratisForums mogen alleen worden aangemaakt zonder een streepje ‘-‘ in de naam.
  8. GratisForums heeft als gratis dienstverlening maar beperkte bronnen beschikbaar we kunnen helaas geen forums aanmaken voor bedrijven of personen die zelf al over een eigen hosting account beschikken.  Als we vermoeden dat u een forum wenst aan te maken voor uw bedrijf of een forum naast uw eigen website dan zal uw verzoek worden afgewezen.
  9. Als je een forum onbeheerd achterlaat waarbij deze volloopt met Spam Posts en Spam aanmeldingen zullen we deze zonder waarschuwing vooraf buiten gebruik stellen. Indien we geen heractiverings verzoek ontvangen zullen wij uw data definitief verwijderen. Het is altijd raadzaam om nieuwe aanmeldingen voor je forum handmatig goed te keuren om spammers te weren. Controleer of een nieuwe aanmelding daadwerkelijk een Nederlands of Belgisch IP adres heeft. Wees voorzichtig met het toelaten van leden uit de oostblok landen meestal zijn dit Spammers. Wij hanteren een IP-blokkeer systeem om notoire Spam ISP’s in het buitenland te blokkeren maar mocht je echt vaak van 1 bepaald IP of ISP last hebben meldt het IP aan ons en we blokkeren de ISP/IP voor je. Je kan dit ook zelf doen met een ban regel in je forum.
  10. Het is verboden om forums te bouwen met de volgende thema’s:
   pornografie, sex, illegaal films muziek software/games downloaden of andere illegale activiteiten. Wij zullen in dit soort gevallen uw forum direct afsluiten zonder waarschuwing vooraf.
  11. Iedere forumhouder moet een eigen privacybeleid conform de AVG plaatsen op iedere forum in hun bezit, het niet plaatsen van een privacybeleid kan leiden tot het opheffen van het forum.

  laatste update 28-12-2019